maanantai 7. marraskuuta 2011

Lisää rengasvaihtoehtoja!

Ettei tämä rengasvalinta nyt ihan helpoksi menisi, niin löysin mynetmotolta tällaiset heidenau merkkiset renkaat mustaksi hevoseksi. Pohjolan kurapyöräilijöillä näyttää olevan tästä jo jonkin verran kokemusta ja luetun perusteella se tuntuisi ihan pätevältä kumilta, ainakin tällaiselle sunnuntai-kuskille.
Yksi huono puoli tästä renkaasta löytyi, rengasrautojen käyttäjää ajatellen. Runko on kuulemma todella jäykkä, mikä tekee vaihtopuuhasta hieman hikisemmä urakan.
Olen ajatellut opetella renkaan vaihdon itse, rautoja käyttäen.. eli nämä heidenaut saattavat olla hitusen haasteelliset, ensikertalaiselle!?

2 kommenttia:

  1. Kaikkea kumista ja muovista kokeilleena aavistelen että edessäsi on hikinen urakka rengasrautojen kanssa... Kannatta myös muistaa että kädet hikoavat ja rauta luistaa, joten otsa voi tulla helposti kipeäksi... :) Kuitenkin jos pitää ajatuksen ja järjen mukana vaihdossa niin huomaa! kas hoplaa rengas ikään kuin lennähti itsestään paikalleen:) Jos apua tarvitset niin täältä löytyy yksi pidäs kiinni mies... Ei muuta kuin kevättä odottelemaan pimeyden keskelle...

    T: Nuthead

    VastaaPoista
  2. Vääntelin tuossa aikaisemmin nastakumit skootterin alle ja täytyy sanoa, että hiki tuli ja nakit olivat hellät. Vanteissa ei ollut selaista keskiuraa, jota olisi voinut käyttää hyväksi, eikä nastat ole ihan niitä helpoimpia ähellettäviä.
    Eli apu saattaa olla tarpeen, kiitos tarjouksesta! :)

    VastaaPoista